– Det är inte bara smaken som överraskar

Fungerar jättebra: Gå ner i vikt med Tea Zero

Åse hade hört talas om Tea Zero och hur teet hade hjälpt andra kunder att nå sina mål.

Åse Merete Langfeldt kommer ursprungligen från Kristiansand i Norge. Men hon har bott i Sverige i flera år, närmare bestämt i Ekshärad i Värmland. Åse bor på en fin gård som hon och hennes man köpte för att förverkliga deras dröm.

Grillstuga och fyrhjuling: Här njuter Åse fullt ut av livet!

Det som framförallt lockade dem hit var naturen med sina jakt- och fiskemarker. – Vi har helt enkelt hittat vårt paradis på jorden. Min man jagar och sköter matlagningen. Häromdagen åt vi färskt älgkött. Här på gården är det närproducerad mat som gäller, säger Åse och ler.

12 kilos viktminskning

Åse hade hört talas om Tea Zero och hur teet hade hjälpt andra att gå ner i vikt. – Det är ett riktigt gott te. Så det har blivit en morgonrutin för mig, säger Åse. – Och sedan jag började att dricka teet varje dag har jag märkt vilken verkan det har. Jag kan utan minsta tvekan instämma i vad alla säger: Tea Zero fungerar väldigt bra!

Jag har gått ner 12 kilo

Åse har druckit Tea Zero i över 1 år. Åse kan rapportera om flera väldigt glädjande resultat under det senaste året:

– När jag dricker Tea Zero kvicknar jag till, och får en bra start på dagen. Jag känner att energinivån höjs, jag har blivit mycket mer fysiskt aktiv under senaste året, säger Åse entusiastiskt. – Man märker på förbränningen att det händer saker och ting i kroppen. Tea Zero har bidragit till ökad förbränning. Med de förändringar jag har gjort i min kost har jag nu gått ner över 12 kilo.

Tea Zero har kommit för att stanna

Åse njuter fullt ut av livet i Ekshärad.

– Här vaknar man upp till härlig frisk luft och fågelkvitter. Fridfullt, stilla och skönt. Det enda man hör är om traktorn är igång på granngården hundratals meter bort, ler Åse.

Åse: Tea Zero har kommit för att stanna hos mig

Med Tea Zero har Åse hittat ett hjälpmedel som kan bidra till ett sundare liv. Åse kan varmt rekommendera teet till andra som behöver en hälsoboost. Nu har Åse ett kortsiktigt mål:

– Jag har fortfarande 2-3 kilo att få bort innan jag är helt nöjd. Med Tea Zero blir det inte några problem. – Tea Zero har kommit för att stanna hos mig. Teet ger mig en perfekt start på dagen. Varje morgon sitter jag ute på gården, dricker en kopp te och njuter i fulla drag, avslutar Åse.

ERBJUDANDE! Nu kan du beställa du ett provpaket Tea Zero till kampanjpris. Vi ger dig hela 50 % rabatt, du betalar endast 174 kronor för ett paket. Tidsbegränsat erbjudande, så länge lagret räcker!

REA-3-2

TESTA BÄSTSÄLJAREN TILL HALVA PRISET! Vi har sålt över 400 000 förpackningar och kan garantera att du blir nöjd. Om du beställer i dag får du det första paketet för endast 199 kr.

ENDAST 24 rabatterade paket kvar i dag
  • Skriv in din e-post och klicka på "fortsätt" för att beställa
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 3–5 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
postnord-gul