Nu använder tusentals kunder Tea Zero

tea-zero-18617

Tea Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål. Nu skickar vi ett provpaket till halv pris, inkluderad gratis frakt!

Med mer än 400 000 sålda förpackningar, har många upplevd att få hjälp av Tea Zero. Faktum är att så många som 8 av 10 rekommenderar Tea Zero. Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Tea Zero har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder.

Så fungerar det

Tea Zero är utvecklat för att påverka två faktorer som är kopplade till vikten: fettförbränningen och sötsuget. Genom att kombinera grönt te och klorogensyra med krom löser vi båda uppgifterna.

Över 400 000 sålda paket

Det gör Tea Zero till en helt unik produkt. Det finns inget motsvarande te på marknaden. Dessutom smakar det fantastiskt gott!

Vill du prova Tea Zero för att se om det kan vara för dig? Fyll i formuläret nedan, så skickar vi ett provpaket till halv pris, inkluderad gratis frakt. Välkommen till Tea Zero-familjen! Obs, Endast ett provpaket till 174:- per hushåll

REA-3-2

TESTA BÄSTSÄLJAREN TILL HALVA PRISET! Vi har sålt över 400 000 förpackningar och kan garantera att du blir nöjd. Om du beställer i dag får du det första paketet för endast 199 kr.

ENDAST 18 rabatterade paket kvar i dag
  • Ja, tack! Jag vill beställa en månads förbrukning av Tea Zero för endast 199 kr. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag varje månad, fram till att abonnemanget sägs upp, en månads förbrukning skickad till mig för endast 398 kronor per månad. Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi står till din tjänst! * Erbjudandet gäller endast första förpackningen när nytt abonnemang tecknas.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 3–5 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
postnord-gul