Rykten om Tea Zero sprider sig!

Copy of Untitled-2

Tea Zero har blivit en bästsäljare i Skandinavien. Vi firar nu över 400 000 sålda paket, och vi gör det genom att ge dig ett provpaket med 50% rabatt! Beställ här.

Flera tusen nöjda kunder i Sverige, Norge och Danmark dricker Tea Zero varje dag och teet har hjälpt våra kunder att nå sina mål. Vi får dagligen positiv feedback från våra kunder och vi uppskattar var och en av dem:

– Du märker på ämnesomsättningen att saker händer i kroppen. Tea Zero har bidragit till ökad ämnesomsättning, och jag har faktiskt tappat hela 12 kilo. Teet smakar också fantastiskt!  Jag känner att energinivån ökar och jag har blivit mycket mer fysisk aktiv det senaste året, säger Åse.

Vår senaste TV-reklam

Du kanske har sett TV-reklamen för Tea Zero. Reklamen berättar kort hur snabbt och enkelt Tea Zero kan hjälpa dig att nå dina mål. Med en utsökt smak av persika har Tea Zero blivit populärt i hela Skandinavien, och nu har vi sålt över 400 000 förpackningar, något vi naturligtvis är mycket stolta över. Beställ till 50% rabatt här.

Teet innehåller en kombination av grönt te, klorogensyra och krom. Dessa aktiva ingredienser är en effektiv kombination som både kan öka din ämnesomsättning och dämpa ditt sötsug. Tillsammans lägger detta grunden för din viktminskning.

Kampanj – prova till HALVA PRISET

De aktiva ingredienserna i Tea Zero har valts noggrant för optimal effekt för att bidra till viktminskning. Krom bidrar till högre omsättning av makronäringsämnen (kolhydrater, fetter och proteiner), och ser till att du blir av med den söthungeren som många av oss kämpar med!

Just nu har vi en kampanj där du kan köpa Tea Zero för HALVA PRISET. Fyll i formuläret nedanOBS! Erbjudandet är tidsbegränsat och gäller så länge lagret räcker.

50%-15

TESTA BÄSTSÄLJAREN TILL HALVA PRISET! Vi har sålt över 400 000 förpackningar och kan garantera att du blir nöjd. Om du beställer i dag får du det första paketet för endast 199 kr.

ENDAST 21 rabatterade paket kvar i dag
  • Ja, tack! Jag vill beställa en månads förbrukning av Tea Zero för endast 199 kr. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag varje månad, fram till att abonnemanget sägs upp, en månads förbrukning skickad till mig för endast 398 kronor per månad. Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi står till din tjänst! * Erbjudandet gäller endast första förpackningen när nytt abonnemang tecknas.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 3–5 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
postnord-gul