Tea Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål

50%-6

Med flera tusen sålda paket, har många upplevd att få hjälp av Tea Zero. Nu skickar vi ett provpaket till halv pris, inkluderad gratis frakt!

Vi är överväldigade av det positiva mottagande Tea Zero har fått och vi vill tacka alla som hört av sig till oss och berättat om vad Tea Zero har betytt för dem.

– Det var fantastiskt, och jag kunde känna att min förbränning ökade varje dag. Efter en vecka hade jag redan gått ner 4,5 kilo, säger Elin.

Så fungerar det

Tea Zero är utvecklat för att påverka två faktorer som är kopplade till vikten: förbränningen och sötsuget. Genom att kombinera grönt te och klorogensyra med krom löser vi båda uppgifterna.

Över 400 000 sålda paket

Det gör Tea Zero till en helt unik produkt. Dessutom smakar Tea Zero fantastiskt gott!

De aktiva ingredienserna i Tea Zero har valts noggrant för optimal effekt för att bidra till viktminskning. Krom bidrar till högre omsättning av makronäringsämnen (kolhydrater, fetter och proteiner), och ser till att du blir av med den söthungeren som många av oss kämpar med!

Tea Zero: Härligt te med persikosmak

Tea Zero innehåller också klorogensyra – ett ämne som är känt för sin förmåga att öka ämnesomsättningen och förbränningen. Denna syra har en god effekt på vår hälsa genom att öka fettförbränningen.

Vill du prova Tea Zero för att se om det kan vara för dig? Fyll i formuläret nedan, så skickar vi ett provpaket till halv pris, inkluderad gratis frakt. Välkommen till Tea Zero-familjen! Obs, endast ett provpaket till 174:- per hushåll.

REA-3-2

TESTA BÄSTSÄLJAREN TILL HALVA PRISET! Vi har sålt över 400 000 förpackningar och kan garantera att du blir nöjd. Om du beställer i dag får du det första paketet för endast 199 kr.

ENDAST 15 rabatterade paket kvar i dag
  • Ja, tack! Jag vill beställa en månads förbrukning av Tea Zero för endast 199 kr. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag varje månad, fram till att abonnemanget sägs upp, en månads förbrukning skickad till mig för endast 398 kronor per månad. Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi står till din tjänst! * Erbjudandet gäller endast första förpackningen när nytt abonnemang tecknas.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 3–5 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
postnord-gul