Tea Zero, smaken av glädje!

Skjermbilde 2020-10-06 kl. 11.07.10

Tea Zero är ett unikt te med aktiva ingredienser som kan bidra till din viktminskning. Teet innehåller en kombination av grönt te, klorogensyra och krom. Dessa aktiva ingredienser är en effektiv kombination som både kan öka ämnesomsättningen förutom att begränsa sötsug.

Produktutvecklingen tog oss många år och otaliga provningar innan vi var nöjda. Slutresultatet blev ett härligt te med smak av persika.

Populärt i Skandinavien: Nu över 400 000 sålda förpackningar!

Vår passion för te har lett oss till att skapa en helt fantastisk produkt: Tea Zero är ett te som kan hjälpa dig på väg till en hälsosammare livsstil.

Detta är Tea Zero

Teet innehåller en kombination av grönt te, klorogensyra och krom. Dessa aktiva ingredienser är en effektiv kombination som både kan öka förbränning och dämpa sötsug. Tillsammans lägger detta grunden för din viktminskning.

Prova Tea Zero för endast 174:-

Med sin härliga persikosmak har Tea Zero redan hunnit bli en favorit i Skandinavien där flera hundra tusen förpackningar sålts.

Kom igång – nu 50% rabatt

Drick 1 kopp varje dag, helst så tidigt som möjligt på dagen i samband med frukost. Naturligtvis kan du dricka din kopp när som helst, men vi rekommenderar att du dricker Tea Zero tidigt på dagen.

Vi kan lova att du kommer att uppskatta en utsökt kopp med Tea Zero på morgonen. Härligt te med persikosmak!

Tea Zero: Unika ingredienser, utsökt smak!

Vill du prova Tea Zero för att se om det kan vara för dig? Fyll i formuläret nedan så skickar vi ett provpaket för 174 kronor med gratis frakt.

50%-15

TESTA BÄSTSÄLJAREN TILL HALVA PRISET! Vi har sålt över 400 000 förpackningar och kan garantera att du blir nöjd. Om du beställer i dag får du det första paketet för endast 199 kr.

ENDAST 12 rabatterade paket kvar i dag
  • Ja, tack! Jag vill beställa en månads förbrukning av Tea Zero för endast 199 kr. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag varje månad, fram till att abonnemanget sägs upp, en månads förbrukning skickad till mig för endast 398 kronor per månad. Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi står till din tjänst! * Erbjudandet gäller endast första förpackningen när nytt abonnemang tecknas.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 3–5 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
postnord-gul