Vi firar – nu får du Tea Zero till HALVA PRISET

VI FEIRER-2

Tea Zero lanserades för drygt 5 år sedan. Sedan dess har flera tusen produkter plockats ut ur våra lagerhyllor varje vecka med leveranser till kunder över hela Skandinavien.

Det råder ingen tvekan om att Tea Zero har blivit ett populärt te. Och det är inte bara den utsökta persikansmaken som våra kunder gillar. Tea Zero är ett te som kan hjälpa dig att gå ner i vikt.

REA – Tea Zero till 50% rabatt

Tea Zero är ett unikt te. Teet innehåller en kombination av grönt te, klorogensyra och krom. Dessa aktiva ingredienser är en effektiv kombination som både kan öka fettförbränning och dämpa ditt sötsug. Tillsammans lägger detta grunden för din viktminskning.

Med en utsökt smak av persika har Tea Zero blivit enormt populärt i Skandinavien. Tea Zero fungerar!

Vill du prova Tea Zero för att se om det kan vara för dig? Fyll i formuläret nedan så skickar vi ett provpaket för 174 NOK med gratis frakt.

50%-15

TESTA BÄSTSÄLJAREN TILL HALVA PRISET! Vi har sålt över 400 000 förpackningar och kan garantera att du blir nöjd. Om du beställer i dag får du det första paketet för endast 174 kr.

ENDAST 20 rabatterade paket kvar i dag
  • Ja, tack! Jag vill beställa en månads förbrukning av Tea Zero för endast 174 kr. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag varje månad, fram till att abonnemanget sägs upp, en månads förbrukning skickad till mig för endast 348 kronor per månad. Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi står till din tjänst! * Erbjudandet gäller endast första förpackningen när nytt abonnemang tecknas.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 3–5 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
postnord-gul