Tea Zero

Användning och dosering

Ett paket Tea Zero innehåller 30 påsar och håller i 1 månad.
Den rekommenderade dagliga dosen är 1 påse per dag.

Drick 1 kopp varje dag, gärna så tidigt som möjligt på dagen i samband med frukost. Självklart kan du dricka din/din kopp(ar) när som helst, men vi rekommenderar att du dricker Tea Zero tidigt på dagen.

En påse Tea Zero rörs ut i kokande vatten. Vänta i 30 sekunder och teet är klart.

Step-by-step-1-a-teazero

Töm 1 serveringspåse med Tea Zero i en stor tekopp

Step-by-step-1-b

Häll över ca. 2dl kokande vatten

Step-by-step-1-c-teazero

Rör om och njut av teet

Tea Zero innehåller naturliga aktiva ingredienser och vi rekommenderar regelbunden och långvarig användning. Individuella skillnader förekommer, men de aktiva substanserna tas upp lika bra i kroppen av alla. Kontakta oss om du har några frågor.

Bra för dig

Tea Zero är inte ett vanligt te. Vi rekommenderar att du gör Tea Zero till en naturlig del av din vardag. Idag använder flera tusen norrmän te som sitt favoritte i en hektisk vardag. En helt ny kopp Tea Zero gör gott för din kropp, på flera olika sätt!

Den rekommenderade dagliga dosen på 1 påse per dag bör inte överskridas, men kan justeras om du känner behov av en starkare eller svagare dos beroende på din individuella effekt. Kontakta kundtjänst för att ställa in ett skräddarsytt leveransintervall och användningsmönster skräddarsytt för dig. Vår kundtjänstpersonal är produktspecialister och rådgivare som kan hjälpa dig med vad du än undrar. All rådgivning och kontakt med kundtjänst är gratis för dig som kund.