Strikt kvalitetskontroll - vi håller Tea Zero till högsta standard

86

Unik formel och smak - skapad i samarbete med experter

Vårt mål är alltid att skapa den ultimata produkten baserat på effekt och smak. Det ska vara praktiskt och du ska verkligen älska produkten. Vår filosofi är att fokusera på ett mycket litet antal produkter. Då och då skapar vi nya produkter, men det är sällsynt. Tea Zero är en av våra mest populära produkter. Förutom att det är ett välsmakande te som våra kunder älskar, har vi lagt till ingredienser som gör att det sticker ut från mängden.

Så här gör vi det

Vi tillverkar stolt Tea Zero i Good Manufacturing Practice (GMP) registrerade anläggningar. Full Batch Manufacturing Records innebär att varje enskilt paket är 100 % spårbart. Detta är en trygghet som gynnar dig som kund. Inte nog med det, vi gör analyser av varje produktionsparti för att säkerställa samma kvantitetsförhållande och tillgångar.

Ingredienser

Vi utvecklar produkter med de bästa och följer smaktrender. Varje ingrediens är av högsta möjliga kvalitet vad gäller smak och aktiva ingredienser.

Mer om huvudingredienserna

Storborrerot ekstrakt

Storborrerot ekstrakt innehåller inulin, en naturlig kostfiber, och används även för att förbättra matsmältningen. Som rotfrukt har den ett högt innehåll av antioxidanter

Grönt te extrakt

Grönt te innehåller katekin, en potent antioxidant som är känd för att skydda dina celler. Höga nivåer av näringsämnen och antioxidanter.

Krom

Krom bidrar till normal förbränning av kolhydrater, proteiner och fetter. Krom är ett viktigt mineral som hjälper insulin att reglera blodsockernivån i kroppen. Genom att hjälpa till att bibehålla normala blodsockernivåer kan krom potentiellt bidra till att minska sötsug och därmed hjälpa oss att göra hälsosammare matval som i sin tur förser kroppen med nödvändiga näringsämnen som hjälper till att minska trötthet och utmattning.

Kveke ekstrakt

Kveke är en ört med välgörande egenskaper och näringsämnen som vitamin A, vitamin C och vitamin E, järn, kalcium, magnesium och aminosyror.

Gröna kaffebönor

Gröna kaffebönor innehåller mycket klorogensyra. Rostade eller rostade kaffebönor - det vill säga det som ligger till grund för en vanlig kopp kaffe - innehåller också klorogensyra, men i betydligt mindre utsträckning. Mycket av innehållet försvinner i bränningen.

I Tea Zero har vi behållit klorogensyran i sin ursprungliga form.

Schisandra

Schisandra chinensis (frukt med fem smaker) är en fruktbärande vinstock. Schisandra har en lång historia av användning i hela Asien.

Stevia

Stevia är ett icke-närande sötningsmedel. Det betyder att den nästan inte har några kalorier. Om du försöker gå ner i vikt kan denna aspekt vara tilltalande.

Persika

Förutom att smaka mycket gott, innehåller konsumtionen av frukter som persikor många viktiga mineraler som kalium, fluor och järn.

Hälsosamma val - din nya normala 💪

Att förse kroppen med de ingredienser den behöver borde egentligen inte vara så komplicerat, och att göra något hälsosamt varje dag är grunden för att leva bra. Med tiden kan att dricka Tea Zero dagligen hjälpa till att förstärka andra hälsosamma val du gör, oavsett om det är morgonmeditation eller eftermiddagsträning 🚀

En daglig kopp Tea Zero ger dig en boost av en blandning av örter och ingredienser som är bra för dig. Teet har tillsatt krom, vilket bidrar till normal förbränning av kolhydrater, proteiner och fetter.
Utvecklingen tog oss många år, och otaliga smaktester gjordes innan vi blev nöjda. Slutresultatet blev ett härligt te med en utsökt smak av persika 🫶

Te som snack

Användning och dosering

Vi rekommenderar att du dricker minst 1 portionspåse varje dag. Du kan givetvis dricka Tea Zero när som helst, men vi rekommenderar att du dricker din kopp Tea Zero tidigt på dagen.

Blandningsförhållande
Du kan dricka teet både varmt och kallt. Beräkna ca. 2,5 dl vatten, och vänta i 30 sekunder om du gör den varm. Om du gör iste, blanda väl eller skaka flaskan/eller shakern i några sekunder så pulvret löser sig! Njut❣️

Kom ihåg, om du vill göra större mängder Tea Zero, t.ex. som iste är tumregeln att beräkna ca. 2.5. dl vatten per påse (portionspåsar) med Tea Zero. Det är högst individuellt hur stark smak man vill ha. Många av våra kunder förbereder en flaska som de tar med sig till träningen, och det är förstås helt okej.

PS: Kolla dessa recept om du vill ha inspiration. Vi lovar - du kommer att gilla dem 😋