1250x1350

ALLT OM TEA ZERO

Ett te för den som vill leva lite hälsosammare

Tea Zero består av en unik sammansättning av ingredienser som kan hjälpa dig på vägen mot en hälsosammare livsstil. Produkten levereras i praktiska portionsförpackningar med en pulverblandning som är lättlöslig i både varmt och kallt vatten.

1250x1350

Så här fungerar Tea Zero

Trening

Hjälper kroppen att bränna kolhydrater, proteiner och fetter

Tea Zero innehåller krom som bidrar till normal förbränning av makronäringsämnen. Enkelt förklarat betyder det att krom hjälper kroppen att uppnå en normal förbränning av kolhydrater, proteiner och fetter.

Stabiliserar blodsockret

Med Tea Zero är det också lättare att undvika stora svängningar i ditt blodsocker. Krom bidrar även till att stabilisera blodsockernivån i kroppen, vilket i sin tur gör att du kan uppleva ett minskat sötsug och andra frestelser.

En daglig vinnare

Genom att minska sötsuget till följd av stabilare blodsockernivåer kan det bli lättare för dig att göra de goda och hälsosamma matvalen i vardagen som ger dig energi, överskott och motivation att vara aktiv.

Och allt börjar med något så enkelt som en daglig kopp läcker persika ❣️ Sammantaget utgör detta en bra förutsättning för att uppnå en hälsosam och bra livsstil.

Vad kan du förvänta dig?

Den upplevda effekten av en produkt som Tea Zero är mycket individuell. Vissa kan märka skillnad inom dagar eller veckor, medan det för andra kan vara mer gradvis. Här är några av de fördelar du kan förvänta dig att känna av ingredienserna över tiden:

Sara (1400 x 1080 px)

Normal förbränning

Krom bidrar till normal förbränning av kolhydrater, proteiner och fetter.

Läs mer

Genom att bidra till normal förbränning kommer Tea Zero att kunna bidra dagligen. Tea Zero innehåller krom som bidrar till normal metabolism av makronäringsämnen. Enkelt förklarat betyder detta att krom hjälper kroppen att bränna kolhydrater, proteiner och fetter.

Prøvepakke (1400 x 1080 px)

Reducerad sötsug

Krom bidrar till normala blodsockernivåer i kroppen. Det gör det lättare att undvika cravings.

Läs mer

Krom hjälper till att normalisera blodsockret. Därför kan det med Tea Zero vara lättare att göra hälsosamma val av mat och undvika mellanmål mellan måltiderna.

Rutiner (1400 x 1080 px)

Fast rutin ger ökad motivation

Våra kunder rapporterar en stor motivationsboost med Tea Zero.

Läs mer

Våra kunder rapporterar om ett stort motivationslyft när de nya och bra rutinerna tar fäste. Med Tea Zero ombord känns det hela mycket lättare. Teet smakar lika underbart kallt som varmt – och är en bas i vardagen. Innehållet i Tea Zero hjälper dig på vägen och bidrar oavsett din utgångspunkt. Men du måste fortfarande göra själva arbetet. Vi hejar på dig!

Nadine Brand Manager

"Vi utsätts för många frestelser i vardagen, och det är inte så lätt att balansera en hälsosam livsstil med en hektisk vardag. Det är därför vi skapade Tea Zero.

Produkten är i första hand en referenspunkt för våra kunder. Tea Zero motiverar till bra rutiner. Innehållet i teet gör det också lite lättare att leva efter de hälsosamma och goda principerna och den feedback vi får från våra kunder ger oss stor motivation att fortsätta vårt arbete. Fler och fler säger att Tea Zero har hjälpt dem att uppnå en hälsosammare livsstil. Det gör oss både stolta och väldigt glada❣️"

Nadine Holmøy - Brand Manager

Relaterat innehåll