Kundservice

Kontakta vår kundservice för personlig rådgivning. Som kund hos oss får du gratis uppföljning, råd och tips om hur du använder Tea Zero på bästa sätt.

Jag har gjort en beställning, när kan jag förvänta mig leveransen?

Vi levererar snabbt i hela Sverige och du får vanligtvis produkten inom 3–10 arbetsdagar, beroende på var i landet du bor. Vi är en norsk leverantör som skickar de beställda produkterna från vårt lager i Norge. Det tillkommer inga tullavgifter eller annat som kan försena leveransen.

När kan jag förvänta mig resultat?

De flesta av våra kunder märker effekt efter 2–4 månaders regelbundet intag. Observera att det är viktigt att du alltid följer dagsdosen för att uppnå bästa möjliga verkan, så kom ihåg din dagliga portionspåse.

Många kunder märker effekt redan efter 1–4 veckors användning, men det är individuellt och beror på hur din ämnesomsättning fungerar. Läs mer här

Eftersom det är individuellt hur snabbt produkten verkar så rekommenderar vi att du använder den i minst 4 månader.

Kan jag dricka flera portionspåsar per dag?

Ja det kan du. Många av våra kunder dricker 2–3 koppar per dag. Så länge du inte överdriver intaget är det inte skadligt med flera koppar per dag. Prova dig fram till vad som passar dig bäst. Om du har ytterligare frågor om dosering kan du kontakta vår kundtjänst.

Kan jag använda Tea Zero när jag är gravid?

Normalt är det inte skadligt att dricka Tea Zero när man är gravid. Teet innehåller naturliga verksamma ämnen, men eftersom det kan finnas individuella faktorer att ta hänsyn till rekommenderar vi att gravida konsulterar sin läkare innan produkten börjar användas.

Jag har inte fått någon orderbekräftelse?

Utskicket av orderbekräftelser kan ha blivit fördröjt. Om du inte mottagit en bekräftelse inom en 1 timme rekommenderar vi dig att lägga 1 minut på att kontakta kundtjänst, så hjälper vi dig att ta reda på om ordern är registrerad.

 

Kan man få biverkningar av att använda Tea Zero?

Nej, produkten har inga kända biverkningar. Om du är allergisk eller har reagerat på liknande produkter tidigare bör du läsa igenom ingredienserna noga innan du börjar använda produkten.

Hur påverkar Tea Zero förbränningen?

Tea Zero innehåller grönt te, krom och klorogensyra, ämnen som har en positiv effekt på förbränningen. Detta är aktiva ämnen som traditionellt har använts för att öka förbränningen och som bidrar till kroppens förbränning av makronäringsämnena kolhydrater och fett.

Hur dämpar Tea Zero sötsuget?

Tea Zero innehåller krom, som bidrar till att reglera blodsockret så att nivån förblir normal. En normal blodsockernivå bidrar till att minska det sötsug man upplever till vardags.

Vilken smak har Tea Zero?

Tea Zero har en härlig persikosmak med en balanserad och naturlig sötma från stevia. Våra kunder (och vi!) älskar smaken.

Innehåller Tea Zero något som är skadligt eller ohälsosamt?

Nej, Tea Zero innehåller bara naturliga ingredienser som inte på något sätt är skadliga för kroppen. Om du ser någon ingrediens du reagerar på rekommenderar vi dig att för säkerhets skull rådgöra med din läkare. Du kan dricka Tea Zero med gott samvete!

Förutom råd och vägledning hjälper vi dig med följande:

- Skräddarsydd leverans anpassad efter ditt eget användningsmönster
- Leveransuppehåll under semester, flytt eller andra vistelser
- Uppsägning av prenumeration
- Byte av adress
- Returnerar
- Betalningsinformation och uppskov

Besök Min sida för att göra ändringar i din prenumeration. Du hittar oss här.