Så fungerar det

Tea Zero är utvecklat för att påverka två faktorer som är kopplade till vikten: fettförbränningen och sötsuget. Genom att kombinera grönt te och extrakt från gröna kaffebönor (även kallat klorogensyra) med krom löser vi båda uppgifterna. Det gör Tea Zero till en helt unik produkt. Det finns inget motsvarande te på marknaden. Dessutom smakar det fantastiskt gott!

Tea Zero

Positiva förändringar

Tea Zero är ett te som gör det lättare att göra bra val i vardagen. De som dricker det säger att de småäter mindre eftersom sötsuget minskar samt att den ökade förbränningen gör det enklare att kontrollera vikten. När effekten börjar märkas blir man också inspirerad att fortsätta. Det blir en vinn-vinn-situation: Du blir både gladare och friskare utan att känna att du försakar något!

Få ut mesta möjliga av Tea Zero

Vi rekommenderar att du dricker en kopp Tea Zero per dag, gärna till frukost, för att uppnå bästa effekt. Men du kan självklart dricka din kopp när du vill.

Tea Zero innhold

Användning och dosering

Rekommenderad dagsdos (DD) är 1 portionspåse.

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras mörkt och torrt i rumstemperatur eller lägre. Förvaras utom räckhåll för barn. Bör inte användas av gravida eller ammande utan samråd med läkare.

Vad innehåller Tea Zero?

Tea Zero är ett örtte med persikosmak och fantastiska egenskaper! Det är berikat med krom för att du ska få ut maximalt av produkten. Läs mer om ingredienserna och vad de gör för din kropp här nedan:

Grönt te

Grönt te har många väldokumenterade positiva hälsoeffekter. Det är uppiggande och innehåller bland annat antioxidanter av typen polyfenoler, som har många fördelaktiga egenskaper. Och så smakar det bra.

Gröna kaffebönor

Vi har tillsatt extrakt från gröna kaffebönor i Tea Zero eftersom det innehåller mycket klorogensyra. Detta ämne finns i alla kaffebönor men försvinner vid rostning. Genom en mycket skonsam process behålls klorogensyran som i flera studier har visat sig stimulera fettförbränningen.

Krom

Krom är ett mineral som hjälper kolhydrater, fett och protein att omsättas effektivt i kroppen. Det hjälper till att hålla blodsockernivån normal, vilket gör det enklare att kontrollera sötsuget.

Stor kardborre

Stor kardborre är en ört som ofta används för att rensa kroppen, eller "detoxa" som det också kallas. Örten bidrar till att förstärka Tea Zeros övriga funktioner.

Kvickrot

Kvickrot används liksom stor kardborre ofta för att rensa kroppen genom sköljningsterapi för att driva ut vätskeansamlingar.

Schisandra

Schisandra är en adaptogen, ett ämne som har förmåga att öka kroppens motståndskraft mot stress. Örten används ofta för att balansera kroppsfunktionerna, vilket ökar den mentala och fysiska prestationsförmågan och uthålligheten.

Ingredienser

Smaktillsatser (persikojuicepulver, citronpulver, apelsinpulver, honungspulver och naturlig persikosmak), pulver av grönt te (Camellia sinensis), fibersol-2 kostfiber, kardborrextrakt (Arctium lappa), kvickrotsextrakt (Elytrigia repens), surhetsreglerande medel (citronsyremonohydrat), stabilisator (xantangummi), extrakt av gröna kaffebönor (Coffea arabica), schisandraextrakt (Schisandra chinensis), sötningsmedel (steviolglykosider), kromklorid.

Aktiva ingredienser per portionspåse (2,5) Innehåll referens-värde
Grönt te-pulver (Camellia Sinensis), Polyfenol 30 % 240 mg **
Kardborreextrakt (Arctium Lappa) 120 mg **
Kvickrotsextrakt (Elytrigia Repens) 120 mg **
Extrakt av gröna kaffebönor (Coffea Arabica), Klorogensyra 50 % 60 mg **
Schisandraextrakt (Schisandra Chinensis), 5 % Schisandrine 60 mg **
Krom 1 mg *5%

* = % av referensvärdet
** = inget referensvärde fastställt

Näringsinnehåll Per portionspåse 2,5 g Per 100 g
Grönt te-pulver (Camellia Sinensis), Polyfenol 30 % 240 mg **
Kardborreextrakt (Arctium Lappa) 120 mg **
Kvickrotsextrakt (Elytrigia Repens) 120 mg **
Extrakt av gröna kaffebönor (Coffea Arabica), Klorogensyra 50 % 60 mg **
Schisandraextrakt (Schisandra Chinensis), 5 % Schisandriner 60 mg **
Krom 1 mg *5%