Vår vision är att motivera alla att ta ansvar för sin egen hälsa

When you feel good - you do good❣️ När du mår bra syns det i din omgivning. Det är enligt denna vision som vi skapade Tea Zero, och det är enligt denna vision vi lever. Varje dag kontaktar nöjda kunder oss och berättar hur mycket Tea Zero har hjälpt dem på vägen till en hälsosammare livsstil. Det värmer våra hjärtan. Vi lever för våra kunder.

1080x1080 - trine

Mår man bra så gör man det bra

Tea Zero skapades med en sak i åtanke: Vi ville skapa en enkel och praktisk vardagsritual som kan hjälpa dig att göra rätt matval. För att hjälpa var och en av oss att vara på vårt bästa utvecklade vi ett läckert te som hjälper till att bibehålla normala blodsockernivåer och normal metabolism av makronäringsämnen. Med Tea Zero som din sidekick kan det vara lättare att undvika ohälsosamt mellanmål och istället göra hälsosamma matval som ger dig energi och överskott för att verkligen upprätthålla en hälsosam livsstil.

Själva produkten skapades för över ett decennium sedan, och har nu blivit ett te som sticker ut på köksbänken i tusentals norska hem! Faktum är att människor från hela världen köper Tea Zero. Det är vi stolta över!

Ett perfekt hjälpmedel i en hektisk vardag

Det känns som sommar året runt med den aptitliga och läckra smaken av persika 🍑 Fylld med unika ingredienser är Tea Zero skräddarsydd för dig som vill uppnå en hälsosammare livsstil.

Vår filosofi är att fokusera på ett mycket litet antal produkter baserat på mycket grundlig produktforskning. Tea Zero är ett av våra bästa exempel på detta 🫶

tz (9)
1080x1080 - prøvepakke

Unik formel och smak - skapad i samarbete med experter

Vi strävar efter att skapa den ultimata produkten baserat på forskning och smak. Det ska vara praktiskt och enkelt, och du ska verkligen älska produkten.

Vi producerar Tea Zero in Good Manufacturing Practice (GMP) registrerade produktionsanläggningar. Full Batch Manufacturing Records innebär att varje enskilt paket är 100 % spårbart.

Vårt te är gjort för livsstilsentusiaster och människor som vill uppnå en hälsosam förändring och kanske en liten motivationsboost 🚀