Användarrecensioner

Kunderna och rekommendationerna börjar gradvis bli många. Tea Zero är en produkt för alla. Om du vill ha en motivationsboost, eller kanske behöver du en sidekick som hjälper dig genom dagen. Tea Zero har tillsatt krom, och krom bidrar till normal förbränning av kolhydrater, proteiner och fetter. Förutom att hjälpa till att bibehålla en normal blodsockernivå

REKOMMENDERAT AV

Livsstilsentusiaster

"Jag blev medveten om detta te för bara några månader sedan. Nu dricker jag det varje dag. Tea Zero är helt underbart och det passar mina behov bra. Skönt att ha en liten sidekick i vardagen"

Therese Sorensen, Livsstilsentusiast och influencer

"Det är först och främst smaken som gör mig glad, för jag älskar persikor. Så det är skönt att ha en liten sidekick som hjälper mig att göra rätt val i vardagen. Jag gillar det bäst som iste."

Dora Marbl, Grafisk designer

"Tea Zero är inte bara ett te som smakar alldeles utsökt. Teet är en stor motivationsboost varje dag. Det går inte en dag utan det. Törstdrink och en drink som kickstartar mig innan träningen"

Nadine Holmøy, Fitness- och livsstilsentusiast, Kampsportare, Brand Manager

"Tea Zero har helt enkelt blivit en naturlig del av min vardag. Det hjälper mig, på flera sätt. Älskar smaken och det är ett sätt att hålla blodsockret i schack. Digger Tea Zero 🍑"

Therese, Träningsutövare

"Jag kan ALLT om te. Som marockan växte jag upp med mycket gott te, vi dricker mycket av det i mitt hemland. Jag blev helt enkelt så förvånad över smaken av Tea Zero❣️Teet är helt underbart och Jag kickstartar varje dag med rykande varm kopp, precis som när jag växte upp"

Nour El Kouchi, fitness- och livsstilsentusiast, marknadschef

REKOMMENDERAT AV

Livsstilsentusiaster

Kundeomtale - Kiara (1400 × 1080px)

"Blev rekommenderat detta te av en vän för ett halvår sedan och jag är så glad över det! Eftersom jag reser mycket är det få produkter jag har möjlighet att ta med mig, men Tea Zero är otroligt praktiskt! De små påsarna gör det lätt att ta med mig. Teet har gett mig mer energi för de långa flygresorna och minskat mitt mellanmål"

Kiara Gloria Jula, Reiseinfluenser

 

Kundeomtale - Sara (1400 × 1080px)

"Jag vet ALLT om te. Både jag och min familj älskar te. Jag blev helt enkelt så förvånad över smaken av Tea Zero. Teet är helt underbart. Jag kickstartar varje dag med en rykande varm kopp. Jag känner att jag har mer energi i vardagen och göra bättre matval, och jag har sakta börjat komma in i gymmet igen!"

Sara Mansour, Te-elsker

 

Kundeomtale - Ida Celine (1400 × 1080px)

"Tea Zero är inte bara ett te som smakar alldeles utsökt. Teet är en stor motivationsboost varje dag. Som artist kan dagarna vara väldigt långa och att dricka Tea Zero hjälper till att hålla energinivån uppe. Fantastisk törst- släckande dryck som smakar persikor!"

Ida Celine, sångerska och artist
Kundeomtale - TS (1400 × 1080px)

"Jag blev medveten om detta te för bara några månader sedan. Nu dricker jag det varje dag. Tea Zero är helt underbart och passar mina behov bra, det ger mig både energi och jag lyckas undvika onödigt småätande. Skönt att ha en liten sidekick i vardagen 🥰"

Therese Sorensen, Livsstilsentusiast og Influencer

 

Kundeomtale - Therese (1400 × 1080px)

"Som före detta fitnessatlet vet jag hur svårt det är att hålla fast vid strikta dieter. Det som hjälpte mig igenom de tuffaste perioderna inför tävlingen var Tea Zero. Teet var en del av min morgonritual för att hålla min sötsl i schack och göra hälsosammare matval under dagen."

Therese Sunseth, före detta fitnessutövare, Influences

Kolla in oss på Trustpilot❣️

Redo att börja?