Fornøyde kunder!

DAGLIG RUTIN

Enkel men effektiv rutin

Tea Zero skapades med ett enda mål i åtanke; att skapa en produkt som enkelt kan bli en god och smakfull del av din dagliga rutin. Med Tea Zero som din sidekick blir det lättare att undvika oönskat småätande mellan måltiderna och istället göra hälsosamma och bra matval. Teet hjälper även kroppen att bibehålla en normal förbränning av kolhydrater, proteiner och fett 💪

En påse Tea Zero, en gång om dagen, varje dag!

Fornøyde kunder!

Hur bekvämt det bara går

1400x1080 - en porsjon

En portion

Den ultimata livsstilsprodukten! Tea Zero innehåller en unik sammansättning av aktiva substanser som hjälper dig i din vardag. Allt i en påse.

1400x1080 - en gang

En gång om dagen

Börja dagen med Tea Zero. Blanda en påse med 2,5 dl. vatten - varmt eller kallt. Skaka flaskan eller rör om koppen tills den är väl blandad. Njut av!

te kjøkken

Drick varje dag

Som alla vana tar resultat ofta tid. De aktiva ingredienserna i Tea Zero bidrar dagligen och hjälper kroppen att förbränna kolhydrater, proteiner och fetter, samt att krom bidrar till normala blodsockernivåer.

1080x1080 - yoga stå

When you feel good - you do good❣️

Att ge kroppen förutsättningar för ett hälsosamt liv borde egentligen inte vara så komplicerat. Allt börjar med de små sakerna - de dagliga hälsosamma valen du gör. Med tiden kan det att dricka Tea Zero dagligen hjälpa till att förstärka andra hälsosamma val du gör, oavsett om det är morgonmeditation eller eftermiddagsträning.

Frågor? Låt oss få dem ur vägen direkt!

Hittar du inte svaren du letar efter? Se våra vanliga frågor här. Du kan också se hur Tea Zero fungerar. 

 

Ska jag dricka Tea Zero varje dag?

Vi rekommenderar att du dricker minst en portion dagligen, konsekvent. Genom att konsumera din dagliga portion Tea Zero lägger du grunden. Tea Zero är designad för att tas året runt – inga pauser! Och du kan dricka mer än en påse om så önskas.

Kan jag dricka mer än den rekommenderade dosen varje dag?

Ja, det klarar du bra! Många av våra kunder dricker flera påsar Tea Zero varje dag. Och vi kan förstå dem väl, smakerna är härliga och det är svårt att bara dricka en påse per dag.

Kan jag dricka teet både varmt och kallt?

Jo det kan du. Många föredrar Tea Zero som en iskall och uppfriskande törstsläckande dryck. Perfekt att ha med sig till träning eller yogaklass.

Ytterligare andra föredrar Tea Zero som en rykande varm kopp på morgonen eller kvällen. Det finns många alternativ, och det bästa är att du bestämmer din preferens helt själv. Kanske är det dagens humör som avgör om teet är kallt eller varmt?

Kan jag dricka teet när som helst på dagen?

Ja. Många föredrar Tea Zero på morgonen, och gillar att kicka igång sig själva med en portion. Men detta är helt upp till var och en. Teet kan drickas när som helst på dygnet.

Vilka effekter kan jag förvänta mig av Tea Zero?

Tea Zero innehåller krom som bidrar till normal förbränning av makronäringsämnen. Enkelt förklarat betyder det att krom hjälper kroppen att uppnå en normal förbränning av kolhydrater, proteiner och fetter.

Innehållet av krom i Tea Zero bidrar till normala blodsockernivåer. Med Tea Zero som din sidekick - kan det vara lättare att göra hälsosamma val av mat och undvika oönskat mellanmål mellan måltiderna.

Många av våra kunder berättar att de upplever mindre sötsug och ohälsosamma mellanmål. Den kanske mest glädjande feedbacken vi får är att Tea Zero har bidragit till hälsosammare rutiner, och att teet har gett våra kunder en riktig motivationsboost.

Relaterat innehåll